Главная | Фото Хаскі | | Вход
Все про хаскі
Статистика

18:56
Труднощі цуценячого віку
Четверта ранку:
Прокинутися від стусана в підборіддя, відхопити лапою по губі, присікти легке покусування особи. Пояснити, що спати зовсім не нудно, а дуже навіть весело і немає, грати ми зараз не будемо. І бігати не будемо.

Сім тридцять, дзвінок будильника:
Згрупуватися, пережити тичок, укус і переможну джигу на ліжку. Витерти три калюжі, підібрати какашку. Видати сирок і вітаміни. Поки жере, по швидкому вмитися, погодувати кота на недоступному для зазіхань підвіконні.

Сім сорок п'ять:
Вивести на вулицю спробувати умовити пописати там. Налякати двірника, присікти обгавкування двірника, відібрати підібраний бичок, пограти в рухливі ігри. Змиритися з тим, що ні фіга не пописати.

Восьма ранку:
Відібрати по черзі труси з кошика з брудною білизною, щітку, туш, велику грошову купюру, останню вже підлозі прожованою. Однією рукою грати в "Побори жахливого монстра", другий фарбуватися. Пограти в "бризніть мене з пшикалки для прасування", попутно намагаючись погладити сорочку. Трохи затримавшись, пограти в "Відбери прасуванню сорочку у дуже швидкого злодюжки". Ще раз вискочити на прогулянку і навіть зафіксувати символічний попис. Вступити в секретну какашку по приходу, відтерти розтоптати, переодягнути колготки. Відібрати брудні колготки. Звалити за двері, вислухати з тієї сторони мітинг "Куди пішла, а як же я?". Відчалити на роботу.

Година дня:
Влетіти в квартиру, видати пайку. Поки жере, витерти калюжі. Схопити шматок ковбаси, поки жереш, вивести на прогулянку. Звалити за двері, вислухати з тієї сторони мітинг "Куди пішла, а як же я?". Відчалити на роботу.

Шість з копійками:
Влетіти в квартиру, отримати порцію обіймів і поцілунків. Попрощатися з черговими колготками, витерти калюжі, відібрати бюстгальтер, погодувати, поки жере, зжерти свою вечерю, знайти кота в одному із спеціально обладнаних бункерів, погодувати кота. Піти на велику прогулянку з таємною метою вимотати звірка перед сном. Пару годин покидати м'ячик, пограти в догонялки, відібрати дненадцать недопалків, яблучний огризок, презерватив. Тепло порадіти своєчасної дефекації, уважно вивчити консистенцію і колір, користуючись ліхтариком.

Дев'ять:
Вимити ноги, витерти ноги, тоскно усвідомити, що сама гра тільки починається. Пограти в догонялки, укусялкі і "Побори страшного монстра з мокрими ногами". Замкнутися з котом в туалеті, переконати кота, що срать безпечно, незважаючи на мірні удари в двері. Відкрити двері, відібрати кота, перепровадити в притулок. Відібрати труси, тапок, миску, щітку, крем, крем викинути - все одно прокушений. Перерахувати молочні та нові зуби. У процесі відхопити цими самими зубами в ніс. Витерти калюжу. Ще пограти. Знову пограти. Спробувати розчесати тварину. Пограти в "Відбери щітку". У процесі гри впасти, послизнувшись на калюжі. Пограти в "Ось ти і попалося, здорове повалене чудовисько" у положенні на боці.

Десята тридцять:
Тихо, тихо, не дихаючи, розчулюватися, цьому уті-путі гарненько маленькому цуценятка, який так гарно спить, як на календарику, сцука малолітня, так би й стукнула подушкою.

Схожі матеріали:
Особливості собак північних порід
Особливості виховання Хаскі
Як дресирувати сибірського Хаскі

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сибірський хаскі © 2024