Главная | Фото Хаскі | | Вход
Все про хаскі
Статистика

17:28
Чому ви повинні завести собаку?!
1. Будете жити без вихідних. Цей цикл ніколи не закінчиться. Ви ніколи не розслабитеся. Вранці і ввечері прогулянка чекає вас ... Цілорічно і навіть вранці 1 січня. Ви не зможете їздити у відрядження і у відпустку. Життя перетвориться в два заходи: Гуляти і Годувати. Гуляти. Годувати. Гуляти. Годувати. Гуляти. Годувати. Гуляти. Годувати. Гуляти. Причому прогулянки маються на увазі довгі і повноцінні, цікаві і бадьорі, з неодмінним енергійним обозреваніем околиць на предмет людей, собак, дітей, кішок, шурхотить пакетів і відкритих люків. Реакцію відпрацюєте, людей і собак (особливо пуделів) зненавидите. 
2. Холод зненавидите теж. Як і спеку. Не кажучи про дощ і сльота. Весь календар буде проходити перед вашими очима. Журнал «Юний натураліст» буде готовий за великі гроші купити ваші спостереження за природою. Армія порятунку за ще більші гроші буде готова купити ваші гулятельние одягу а-ля курточки і старі черевики. І дурні шапочки! Ви навчитеся втішати себе, що «зате тепло і не продуває, а в темряві все одно не видно». 
3. Забудете про п'янках, клубах, нічних загулах і спання до упору. Тепер набагато важливіше - не якийсь коньяк купувати, а в скільки в останній раз пописати ваша собака. І якщо виходите за критичну позначку в 12 годин, то вас не врятує навіть харакірі. Тому як совість. А п'яних ми не любимо. І від курива чхаємо і дивимося страдницькими очима. А від пропозиції вийти геть - відмовляємося тихо, але категорично. Типу - я краще я тут посиджу. А то раптом ви є удумала. 
4. Приготуйтеся до нових кошмарів. Найжахливіший жах - уві сні вам привиділося, що закінчився корм. Хоча ви буквально днями купили трінадцатікілограммовий пакет цього довбали педігрі і притягли його на своєму горбу на п'ятий поверх. А він раптово закінчився. 
5. Навчіться розбиратися в добавках і вітамінах; не слухати всіх, хто вантажить на предмет «як треба годувати собаку, бо свою я годую так»; прогнозувати, що від молока собаку пронесе, від яєць буде крутити живіт, а балію хліба + відро корму + пара банок консервів будуть на вечерю в самий раз. 
6. Зможете запихати градусник собаці в попу, дивитися - як і чим вона какає, витирати її богатирські Чіхі з шпалер і дзеркала в передпокої, станете фахівцем з відтиранням слюней з джинсів і дублянок, витирання після прогулянки брудних лап і своїх черевиків від чужих какашок, стрижці кігтів , чищенні вух, протиранні очей і витягування з пащі якої погані, включаючи такі ласощі як порівняли рибка і розклалися Кошак. Запах мокрої псини буде викликати розчулення. Але ваша куртка і штани будуть ними пахнути теж. Не пишу про те, що собаки вміють смачно пукає. Це сюрприз. Подається при гостях. Загалом, фізіологічні радості на рівні санітарки будинку для престарілих. 
7. Так розумію, що жуть у вигляді виставок вам не загрожує? Хоч в одному пощастило. Але якщо що - звертайтеся. Шовкові шнурки (вже намилені) - в асортименті. 
8. Сума чекає вас. Я на свою дівчинку витрачаю в місяць близько 100 баксів. І все одно вона ходить голодна! Як і я. 
9. Приготуйтеся до постійного відчуття провини перед собакою. Вона цілий день вдома одна. З нею ніхто не грає, не розмовляє і не гуляє. А ввечері, коли ви приходите, вам хочеться тільки одного - залягти. Або спокійно посидіти в кріслі і викурити сигарету. У теплі. У тиші. І щоб весь світ провалився в тартарари. А тут сидить хтось, дивиться на тебе, мете хвостом і чекає довгої прогулянки. І щоб з біганиною, віднімаємо палиць і доганялки. І словами заохочення. 
10. Причому цей хтось ніколи не дорікне вас, що найнеприємніше. Ну, хоч би раз проорана, стукнув тапком по столу! Так ні! Сидить, обожнює. Рідко дозволяє собі докір лише у вигляді тихого повизгивания: «... писати хочу, мама ... ну мама ... будь ласка, я швидко ...» Хочеться ридати і тягати себе за волосся за сволочизм і знущання над живою істотою. 
11. До речі, сволотою ви будете себе почувати часто. Гарантую. Особливо, коли дитина бажає рвонути до інших собак, а ніззя. 
12. Навчіться собачиться з бабусями, двірниками і перехожими, котрі сміють боятися вашого наймилішого слоника. Ви призвичаїтеся посилати їх так далеко, що ЖЕКу доведеться шукати другого двірника. 
13. Будете їздити на тренування і червоніти від того, що ваша собака така тупа і ви тупий теж. Потім заб'єте на тренування, а потім - за додаткові гроші - будете ходити і перездавати вміння ходити поруч з собакою. 
14. Тільки ходити поруч вона буде все одно тільки на тренуваннях. Зате ви накачаєте ліву руку. 
15. Розвинете в собі рідкісний дар вгадувати, чим займається собака в темряві. Тому що собака може в цей момент: 
а) щось жерти; 
б) мишковать; 
в) мирно какати; 
г) вистежувати самотніх перехожих; 
д) вже давно звалити в невідомому напрямку; 
е) як раз підбігати до дороги, тому що в кілометрах двох від вас йде якась інша собака; 
ж) робити що завгодно, особливо те, що не можна. 
16. Ваш будинок перетвориться на філіал лісопилки. Ви поднатореете в пилесосеніі на колінах, щоб по міліметрам видирати з килима тріски і нитки. А підмітати вам буде нічим. Бо віник давно сгризен, а де дають нові, ви поняття не маєте. 
17. Звикнете до гавкання, скиглення і вию. Рідкісного, але від того більш несамовиті. Від життя собачого. Або гарчання на гостей. Гості вас незабаром перестануть турбувати, на відміну від сусідів. 
18. Дуже скоро ви будете являти собою або ласий шматок для анатомічного театру: синці, гулі, подряпини, пожував вуха і пальці, або зможете балотуватися в армію на чин провідного параду: ви призвичаїтеся гаркать команди так, що скла у всіх навколишніх дев'ятиповерхівках будуть вібрувати від жаху . 
19. Дуже скоро з компанійського людини ви перетворитеся на відлюдькуватого божевільного собачника, що виходить з коми тільки при словах «щеплення», «нашийник», «гуляти». Ви станете нецікавим співрозмовником, будь-яку розмову згортати на тему бліх і корми. Ви напрактікуетесь йти з п'янок в самий розпал, бурмочучи: «У мене собака ...» Через пару місяців вас вже не будуть нікуди запрошувати, а якщо прийдете за своєю ініціативою, то своїми очима побачите фінальну сцену гоголівського «Ревізора». 
20. Перестанете запам'ятовувати імена, зате відмінно будете дізнаватися в обличчя усіх навколишніх псів, козиряючи знаннями про дати їх останніх в'язок і розмірами нашийника. 
21. Налаштуйтеся на те, що собака весь час буде ходити за вами по квартирі. Навіть у туалет. І поклавши голову вам на коліна, задумливо дивитися вам прямо в очі. або не в очі. А то й зовсім - задумливо нюхати повітря ... Гаразд, це вже деталі. 
22. Ви навчитеся спати стільки, скільки спить ваша собака. І вставати без будильника. І засинати без поцілунку на ніч. Тому що коханці в цьому дуеті зайві. 
23. Ви відкриєте в собі здатність усюсюкать, улюлюкати, повторювати фрази по кілька разів без зміни інтонації, придумувати неймовірні прізвиська і говорити слова «Товстий» і «Жопа» з такою ніжністю, що співробітниці сексу по телефону будуть записуватися до вас на тренінги. 
24. До того ж через пару місяців у вас почнуть з'являтися незручні думки завести другу собаку.

Схожі матеріали:
Труднощі цуценячого віку
Дресирування Сибірського Хаскі
Як дресирувати сибірського Хаскі

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сибірський хаскі © 2024